Welkom op mijn nieuwe blog, hier staan al mijn zelfgemaakte breiwerkjes. Soms geef ik ze weg maar ook verkoop ik ze en dan gaat de gehele opbrengst naar het goede doel. De Stichting Ayubowan, dat is een Stichting die zich inzet voor de kinderen in Sri Lanka.

Bij de breiwerkjes komt 2,50 verzendkosten.

Veel plezier met het kijken op mijn blog.

maandag 19 april 2010

Mijn laatste werkjes

Hier mijn werkjes die ik op het moment nog in mijn bezit heb, ik heb veel meer gemaakt maar dat is allemaal weggegeven en sommige verkocht voor het goede doel Stichting Ayubowan.

10,- euro Verkocht
De rode kater is al weg, gisteren weggegeven aan een schattig buurmeisje, ze kwam langs met haar fietsje toen Tim in de tuin bezig was. Ze kwam even vertellen dat ze bijna 6 jaar was. Tim vroeg en wanneer ben je dan jarig, maar dat wist ze niet meer. Toen ik ook buiten was kwam ze weer even langs met haar kleine hondje, en vertelde dat ik voorzichtig moest zijn want soms beet hij vreemde mensen. Ik zei dat ik hoorde dat ze snel jarig zou zijn, en gaf haar de poes vast voor haar verjaardig. Ze bedankte me netjes en liep weg maar onderweg zag ik haar steeds de poes kroelen, zo schattig. Winter setje voor Barbie. 7,50 euro

Gehaakte tas, niet meer in mijn bezit aan mijn vriendin gegeven.

Gebreide poes lekker zacht en zeer aaibaar. 10,- euro Verkocht
Nog een lekker warm setje voor Barbie, jurkje met Bolero. 7,50 euro
Hier Barbie klaar om naar bed te gaan, in haar ondergoed met haar nachtpon over haar arm en slofjes aan. 7,50 euro
Barbie hier in de kleuren van het Australische voetbal. 5,- euro
Hier een gehaakt setje met beenwarmers. 3,50 euro
Gebreid rokje met topje,achterkant. 5,- euro
Hier de voorkant.
Barbie nogmaals in ondergoed met lange duster. 7,50 euro Verkocht
Lekker vlot setje om in te winkelen. 7,50 euro
Hier een broekpak met jasje en tasje. 7,50 euro
Hier het broekpak zonder jasje.
Hier een kort dustertje met slofjes, lage slofjes voor de Barbie met kleine voetjes en hoge slofjes er bij voor de Barbie met de wat grotere voetjes. 5,- euro


3 opmerkingen:

 1. Hoi Lidia,

  Veel succes met je nieuwe blog, hopelijk kan je via deze weg je barbie-kleding verkopen.
  Ik heb ook nog niet zo heel lang een blog maar heb daar een link geplaatst naar dit blog, baat het niet dan schaad het niet toch?
  Eigenlijk moesten alle hobbydoosjes dat doen want inmiddels hebben er al veel een eigen blog en alle kleine beetjes helpen.

  Groetjes van Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Lidia, wat een mooie barbiekleding heb je gemaakt, nu nog voor het goede doel zien te verkopen. Dat gaat vast lukken! Succes ermee!

  Groetjes Meia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Li, gefeliciteerd met je nieuwe blog. Hopelijk ga je veel klantjes trekken voor je goeie doel. Het ziet er schitterend uit allemaal. Veel succes hoor.
  Groetjes, Lia

  BeantwoordenVerwijderen